De evolutie van ons Chinese restaurant sinds 1998

Een Tijdloze Smaakreis door China

Met genoegen stellen wij ons aan u voor! Al sinds 1998 zijn wij met passie actief in ons Chinese restaurant "De Lange Muur".

Direct reserveren

Onze culinaire reis begon in de Dijkstraat, waar we ons toelegden op een klassieke Chinese menukaart met de nadruk op afhaalmaaltijden. In 2010 hebben we echter een opmerkelijke stap gezet naar ons huidige pand!

Hier hebben we het traditionele Chinese concept een eigentijdse touch gegeven, waardoor De Lange Muur een plek is geworden waar de rijke Chinese culinaire traditie hand in hand gaat met een moderne twist. Onze verhuizing markeerde niet alleen een fysieke overgang, maar ook een evolutie van onze culinaire visie.

Al 2 decennia een begrip in Terneuzen.

Wij nodigen u van harte uit om deze verandering te ervaren en met ons mee te reizen in ons nieuwe culinaire avontuur. Het menu is geëvolueerd, maar onze toewijding aan kwaliteit en gastvrijheid is onveranderd gebleven. Laat ons u meenemen op een reis door de smaken van China, waarbij de harmonie tussen traditie en innovatie de kern vormt van onze keuken.

Wij hopen u allen binnenkort te mogen verwelkomen, zodat u persoonlijk kunt genieten van ons vernieuwde concept en de onweerstaanbare smaken die onze keuken te bieden heeft. De Lange Muur staat klaar om uw culinaire ervaring te verrijken en u te verwennen met de verrukkelijke geneugten van de Chinese keuken. Tot ziens!